Uw winkelwagen is leeg

Breaking Bad Merchandise, Van Saul Goodman, Los Pollos Hermanos, Jesse Pinkman en Walter White

Captain Hook verkoopt officiele movie-merchandise van de populaire serie Breaking Bad.

Van Saul Goodman, Los Pollos Hermanos, Jesse Pinkman en Walter White AKA Heisenberg, Gus Fring tot Skyler, Hank en Walter White jr.

Kijk eens bij ons uitgebreide assortiment: Breaking Bad

Van elke hoofdrolspeler uit Breaking Bad hebben we action figures waarbij Jesse Pinkman en Heisenberg toch wel de meest polulaire zijn. Maar ook de caravan die een hoofdrol speelde in de eerste afleveringen hebben we als model te koop evenals de aangekochte Chrysler 200. En wat te denken van deze moie neon verlichting met het Breaking Bad logo: Breaking Bad Neon lamp Zoek een leuk t-shirt van Saul Goodman of Los Pollos Hermanos en laat zien dat je een fan bent van deze mooie serie Breaking Bad.

Kortom, als je iets zoekt voor een Breaking Bad fan, bijvoorbeeld een kado voor de verjaardag dan hebben we gegarandeerd in elke prijsklasse wel iets leuks. En vergeet niet je kado in te laten pakken door ons, dan ben je helemaal klaar om naar het feest te gaan. Uiteraard ook niet verboden om voor je zelf iets leuks te kopen :) 

Breaking Bad Merchandise, Van Saul Goodman, Los Pollos Hermanos, Jesse Pinkman en Walter White t-shirts, sloffen, mokken, action figures, poppen, knuffels, bustes, sleutelhangers en meer


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.