Uw winkelwagen is leeg

Captain Hook maakt webwinkel voor Harry Potter fans

Captain Hook heeft een nieuwe online winkel gemaakt die speciaal voor alle fans van Harry Potter is zodat alles gemakkelijk te vinden is.

Met de "voeg toe aan favorieten" knop kunnen ze een verlanglijstje maken en hiermee hopen we dat we deze fans een plezier doen. Maar vergeet deze funktie ook niet op de website van the captain zelf, hier bestaat deze optie inmiddels ook en zo blijven we onze webshop ontwikkelen.

Vergeet ook niet te klikken aan de linkerkant op de knop "Bekijk alle categorieen" (bij Captain Hook is dat "Klik hier voor meer thema's") waardoor je echt alles kunt bekijken wat we voor je film verzameling te bieden hebben.

Wil je echt elk artikel zien dan bekijk je alle producten door de deze link te klikken: Harry Potter Winkel overzicht

Ben je specifiek op zoek naar een toverstaf dan ben je bij onze Harry Potter winkel op het juiste adres. elke toverstaf van Harry Potter is uit eigen voorraad leverbaar en indien gewenst pakken wij hem als cadeau voor je in. Zo neemt Captain Hook je een zorg minder uit handen. Er zijn meer dan 30 verschillende toverstokken uit de films van Harry Potter en bijna net zoveel zijn verkrijgbaar in de luxe uitvoering. Er is zelfs een toverstaf met een lichtje in de punt en een toverstaf die je kunt gebruiken als afstandsbediening voor je televisie of radio.

Captain Hook wenst alle fans van Harry Potter veel winkelplezier in de nieuwe shop! En als vooraankondiging.... We werken inmiddels ook aan een Star Wars Winkel. We staan niet stil en werken aan de weg. Wil je live van onze ontwikkelingen op de hoogte blijven, like ons dan op facebook zodat je zeker niets mist en mee kunt doen met alle win-acties van Captain Hook. Captain Hook op Facebook

Harry Potter winkel

Greetz van the Captain!


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.