Uw winkelwagen is leeg

CAPTAIN HOOK MAAKT WEBWINKEL VOOR Star Wars FANS

Captain Hook heeft een nieuwe online winkel gemaakt die speciaal voor alle fans van Star Wars is zodat alles gemakkelijk te vinden is.

Met de "voeg toe aan favorieten" knop kunnen ze een verlanglijstje maken en hiermee hopen we dat we deze fans een plezier doen. Maar vergeet deze funktie ook niet op de website van the captain zelf, hier bestaat deze optie inmiddels ook en zo blijven we onze webshop ontwikkelen.

Vergeet ook niet te klikken aan de linkerkant op de knop "Bekijk alle categorieen" (bij Captain Hook is dat "Klik hier voor meer thema's") waardoor je echt alles kunt bekijken wat we voor je film verzameling te bieden hebben.

Wil je echt elk artikel zien dan bekijk je alle producten door de deze link te klikken: Star Wars winkel overzicht

Ben je specifiek op zoek naar Darth Vader of Chewbakka dan ben je bij onze Star Wars winkel op het juiste adres. Alle items op het gebied van Star Wars kunnen we leveren en indien gewenst pakken wij je bestelling als cadeau voor je in. Zo neemt Captain Hook je een zorg minder uit handen. Er zijn meer dan 2000 verschillende artikelen uit de Star Wars films leverbaar. De Star Wars winkel levert alleen officiele movie artikelen van bekende merken zoals Funko POP!, Hasbro, SD Toys en meer.

Star Wars winkel

Captain Hook wenst alle fans van Star Wars veel winkelplezier in de nieuwe shop! We staan niet stil en werken aan de weg, zo zijn we van plan meerdere winkels te openen om onze klanten op een betere manier wegwijs te maken van de verkrijgbaarheid van onze artikelen. Wil je live van onze ontwikkelingen op de hoogte blijven, like ons dan op facebook zodat je zeker niets mist en mee kunt doen met alle win-acties van Captain Hook. Captain Hook op Facebook


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.