Uw winkelwagen is leeg

Captain Hook op de Zwarte Markt in Tessenderlo

In het jaar 2018 staat Captain Hook Merchandise met regelmaat op de Zwarte Markt in Tessenderlo.
In januari hebben we 3 zondagen proefgedraaid op een oppervlak van 15 vierkante meter en dat is ons goed bevallen.
We waren aanwezig op 7, 14 en 21 januari en merkten al de derde zondag dat mensen terug kwamen voor onze leuke producten. Je kunt dan ook niet anders dan met een glimlach voorbij onze kraam lopen, zo leuk zijn de artikelen die we mee hebben genomen.

Wat ook erg leuk was is dat we enkele van onze klanten tegen zijn gekomen bij onze marktkraam die eerder al via onze website kennis hebben gemaakt met Captain Hook Merchandise.

We hebben die dagen weer veel verzamelaars blij kunnen maken en hopen dit jaar elke maand een paar zondagen op de Zwarte Markt van Tessenderlo aanwezig te kunnen zijn. Uiteraard is het dan ook mogelijk om op onze website een bestelling te plaatsen die je dan op Tessenderlo komt ophalen, hierdoor bespaar je de verzendkosten en kunnen we even kennis maken met elkaar. Vraag hiervoor even per mail op welke dagen we aanwezig zijn, dan weet je zeker of het mogelijk is om die zondag je bestelling op te halen.

Harry Potter spullen kopen op Tessenderlo

Naast de Zwarte Markt in Tessenderlo staan we ook dit jaar weer op de Jukebox Beurs "Rock Around the Jukebox" in Rosmalen. Op deze beurs nemen we altijd artikelen mee die passen bij het thema van de jaren 50, 60 en 70's. Hier moet je denken aan artikelen als Mickey Mouse, Neon Verlichting van Batman, Star Wars, Ghost Busters en Superman maar ook artikelen van Star Trek, the Blues Brothers en Marilyn Monroe. Deze beurzen zijn in mei en oktober. Een exacte datum zullen we nog mededelen zowel hier als op onze Facebook pagina. 

Captain Hook Merchandise maakt graag kennis met haar klanten, komen jullie ook?


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 336 reviews.