Uw winkelwagen is leeg

Van Star Wars tot Game of Thrones

Van Star Wars tot Game of Thrones

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een filmliefhebber, of ben je van plan jouw eigen collectie aan merchandise verder uit te breiden? Dan ben je bij Captain Hook aan het juiste adres. Van Star Wars tot Game of Thrones: in ons assortiment kun je merchandise van de bekendste en meest toonaangevende films vinden!

Welke producten kan ik precies in jullie assortiment verwachten?
De vraag zou eerder moeten zijn welke producten op het gebied van film en tv merchandise je niet in ons assortiment kunt verwachten. Of je nu zoekt naar een sleutelhanger, mok, t-shirt, pet of action figure van jouw favoriete superheld: in onze webshop kun je ze vrijwel zeker vinden! Natuurlijk komen er steeds nieuwe films uit. Dat betekent dan ook dat ons assortiment continue wordt aangevuld met nieuwe producten. Zo zorgen wij ervoor dat filmfans altijd kunnen vertrouwen op een uitgebreid en vooral actueel assortiment.

Een greep uit ons assortiment!
Het is natuurlijk niet meer dat logisch dat je bijna verdwaalt in ons gigantische aanbod. We geven je dan ook graag een beknopt overzicht van wat we aanbieden per toonaangevende film of serie.

Breaking Bad merchandise
Ben jij ook een echte fan van de succesvolle serie Breaking Bad? Captain Hook heeft een enorm groot assortiment in Breaking Bad merchandise. Hierbij kun je denken aan action figures van hoofdrolspelers Heisenberg en Jesse Pinkman, maar ook een Breaking Bad portemonnee, sleutelhanger, poster of mok behoren tot de mogelijkheden. Weet jij al iemand die je enorm blij gaat maken met één van deze Breaking Bad producten?

Superman merchandise
Als echte fan van Superman kan merchandise van jouw superheld natuurlijk niet ontbreken in jouw persoonlijke collectie. Ben je op zoek naar een poster, sweater, action figure, t-shirt, sleutelhanger of dekbedovertrek van superman? De kans is groot dat je in het assortiment van Captain Hook Superman merchandise kunt vinden waar jij naar op zoekt bent!

Batman merchandise
Kan jouw Batman collectie nog wel wat worden uitgebreid? Of wil je graag een vriend of vriendin verrassen met spectaculaire Batman merchandise? Dan ben je bij Captain Hook aan het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een poster, schooltas, beeld, sleutelhanger of mok van Batman: bij Captain Hook kun je altijd slagen. Wil je jezelf verplaatsen in jouw superheld? Ga dan voor één van de sweaters en t-shirts van Batman.

Game of Thrones merchandise
Game of Thrones
Wie had ooit gedacht dat Game of Thrones zo’n enorm succes ging worden? Jij als Game of Thrones fan hebt ondertussen natuurlijk al een mooie collectie aan GoT merchandise opgebouwd. Een collectie is natuurlijk nooit af en kan altijd verder worden uitgebreid. Bij Captain Hook hebben we een dusdanig groot assortiment in Game of Thrones merchandise, dat er voorlopig nog geen eind hoeft te komen aan het verzamelen. Of je nu zoekt naar action figures van jouw favoriete acteurs of toch liever kiest voor een mooie Game of Thrones sleutelhanger; in het assortiment van Captain Hook zul je zeker het product vinden waar je naar op zoek bent!

Star Wars merchandise
Dat de Star Wars films misschien wel één van de gaafste films zijn die ooit zijn gemaakt hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Als echte fan ben jij natuurlijk al begonnen aan een uitgebreide merchandise collectie. Captain Hook helpt je graag bij het uitbreiden van jouw Star Wars collectie. In ons assortiment kun je bijvoorbeeld producten als een Star Wars mok, sleutelhanger, beeld of action figure vinden. Wil je echt iets unieks toevoegen aan jouw Star Wars collectie? Ga dan voor één van de Star Wars Lightsabers!

Uiteraard hebben we ook veel merchandise van Games en muziek (denk hierbij aan Iron Maiden, AC/DC) maar ook van Dragonbal Z en andere Anime.


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.