Uw winkelwagen is leeg

Verdien nu geld met je film fan page

Heb je een fanpage, een pagina over een bepaald thema zoals Harry Potter, Star Wars, Frozen, Disney, Spiderman, Game of Thrones of meer?

Wil je geld verdienen met je hobby? Dan bied Captain Hook speciaal voor deze fan pagina's een affiliate programma.

Mail, schrijf een artikel, plaats een banner, link naar een bepaald artikel of gebruik al onze 20.000 artikelen voor je eigen website en maak dit bekend aan je eigen bezoekers. Captain Hook heeft hiervoor een eigen affiliate programma lopen in samenwerking met TradeTracker waarmee een webmaster geld kan verdienen.

Meld je aan bij TradeTracker door op onderstaande banner te kliken om zo een percentage te ontvangen van klanten die via jou zijn binnengekomen;

We hebben een arsenaal aan banners voor je klaarstaan om je te helpen met promoten en een veelvoud van tekstlinks die je kunt gebruiken om geld te verdienen met je spiderman website, Lord of the Rings fanpage, Funko vergelijkingspagina en meer. We helpen je graag als je een speciale afmeting voor je banner nodig hebt maar ook als er een hoofdstuk is die we nu niet aanbieden.

Captain Hook geeft je de mogelijkheid om al haar producten te promoten doordat we een productfeed hebben. Hierdoor is het mogelijk om alle artikelen die we voeren op je eigen website te tonen. Heb je geen ervaring met het invoeren van productfeeds? Neem dan een script van www.affiliatewinkels.nl hiermee kun je je eigen Captain Hook webwinkel beginnen :)

Voor vragen over affilaite marketing kun je altijd even contact met ons opnemen.


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.