Uw winkelwagen is leeg

Funko Pop verzameling verkopen? Wij kopen je verzameling tegen een eerlijke prijs

Stop je met verzamelen? Of heb je gewoon snel geld nodig?

We kopen graag je collectie op. Hou er wel rekening mee dat we ongeveer de helft van je aankoopwaarde aan je kunnen aanbieden omdat we alles nog per stuk moeten doorverkopen en dat kost nu eenmaal tijd. Je krijgt dus niet de hoofdprijs maar bent wel in 1 keer van je gehele verzameling af. Als je meer voor je verzameling wil hebben dan raden we je aan je pop's per stuk op marktplaats aan te bieden. Hou er wel rekening mee dat we dan niet een verzameling opkopen die niet meer interessant voor ons is omdat er alle leuke items uit zijn verkocht als je eerst deze leuke items zelf gaat verkopen.

Bij ons hoef je geen 14 dagen te wachten, je krijgt dezelfde dag antwoord, we komen in de meeste gevallen de collectie ophalen, je hoeft ze niet te komen brengen (mag wel natuurlijk) en je krijgt direct geld!

Hou rekening met het volgende:

  • We kopen alleen items in mint of near mint staat, dus geen deukjes in de doos, geen stickers (ook niet op de onderkant) en geen krasjes
  • Graag aanbieden vanaf 15 stuks
  • Mail een lijst van de betreffende Funko pop's naar info@captain-hook.nl samen met duidelijke foto's. Zelfde dag antwoord!
  • Alleen met een vraagprijs krijg je van ons een reactie, geen vraagprijs is geen antwoord.
  • We kopen je Funko Pop! verzameling in 1 keer, daarom krijg je er minder voor dan dat je ze zelf per stuk zou verkopen, hou daar rekening mee.
  • In de meeste gevallen komen we je pop verzameling ophalen, zijn het er minder dan 20 dan kan het voorkomen dat we vragen ze op te sturen.
  • In veel gevallen komen we dus je verzameling ophalen en staat het geld direct op je rekening.
  • Wil je het bedrag liever besteden op de website van Captain Hook? Dat kan, in dat geval mag je bij de waardebepaling 5% extra optellen

Funko verzameling verkopen

 


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.